Jojo, krásný auto - jako většina britských sporťáků ze 60. let.
Přiznám se ale, že civilní by se mi líbil víc. Kastle v British Racing Green, k tomu chromované doplňky Plánuješ i Triumph Spitfire Mk.II?
POZOR AKCE PRO RYCHLÉ RUCE !!!!
Model jsem sehnal na této asrese harvy5@post.sk dotyčný prodával ještě jeden - cabrio verzi, možná ho ještě má, takže kdo dřív .....
To Tango: tady si dovoluji přiložit jeden v racing green s chromovými doplňky.
Spitfire bych taky chtěl, ale mám obavu, že ho nikdo nedělá.
Od Triumphu vím pouze o TR 2, TR 3, TR 7 a GT 6, což je vzhledově Spitfire kupé, sehnal jsem dvě a jedno budu zkoušet prznit na Spitfira, ale zatím nemám odvahu
tak jsem trochu pracoval a zde je vnitřek. Na dotazy ohledně pásů odpovídám rovnou, že ve stavebnici jsou dva, každý jiný a jelikož předpokládám, že oba členové posádky byli připoutáni, tak jsem je tam dal tak, jak vidíte. Další perličkou je fakt, že dekály jsou mimo jiné na model vítězného vozu z Rally Monte Carlo, ale v návodu ani na krabičce model není, takže dekály budu lepit u monitoru.
Doufám, že to brzy dokončím.
náhodou ty velikonoce jsou prýma "náboženské" svátky. Celou dobu jsem se modlil, aby to nějak dopadlo a tady je konečně výsledek.
Jem ten překryt prostoru posádky nějak nesedí (je do vrtule), jinak parádní stavebnice, pohodová prácička.
Co mé znalosti stačí, tak se z anglánů přibližně této doby dají získat v plastu: Austin Healey 3000, Austin Healey Sprite MkI, Sunbeam Alpine - Tiger, Jaguar E, Lotus Elan, Aston Martin DB 4, 5 a 6, Jaguar MKII, Morgan, Triumph TR3 příp. TR2. Všechny tyto vozy jezdívaly i rallye.
Tamiya dělala i Lotus Europa, ale nevím jestli rallye jezdil
Naposledy upravil matra dne 15 čer 2006, 01:22, celkově upraveno 2