tak toto je neuveritelné ja som tento model svojho času hrozne zhánal a nezohnal som... strašne by som ho chcel aj ja...
dúfam, že sa z toho podarí spraviť fáro ako sa patrí...
RON- aj mne sa najviac páči trabant civilný..
aj ked mám tuningové chútky, tak sú autá na ktoré sa to nehodí.. určite trabant ako civil má do seba viac ako keby som ho spackal tuningom.,. taktiež nebudem upravovať mustang zo 65 už iba preto, že to bol prvý mustang.. ale taký shelby zo 69.. do toho by som sa už pustil
zájem by bol.. ale včera som akurát platil modely čo mi prídu z obchod.valka.cz a na účte mi zostalo akurát tak na električenku aby som sa dostal do školy.. ak by by tvoja ponuka platila aj neskôr tak sa ozvem..
pokud by byl jeden modelový Traboš náhodou volný, tak bych si dal taky říct. Na ebay ho radši shánět nebudu, už se tam bojím dívat. Před třemi lety jsem prodal feldu a co jsem za ni získal jsem tam nechal během roku za stavebnice
Ten Revell je slušná karikatura, to snad nemohl ani Němec Němci udělat... Asi se páni v Revellu patřičně vykalili šnapsem, když dělali formy . Chce to předělat přední i zadní kapotu, blatníky, střecha taky pokulhává za originálem a o sloupcích ani nemluvě
Kdysi jsem ho měl v rukách a právě pro tu hrůznost za celkem nemálo peněz jsem ho bohužel nekoupil. Pokud si vzpomínám, tak nejvíc mě dostal jakýsi schod na kapotě.
Strecha má v stavebnici ešte jednu časť.Súhlasím s tvojím názorom,ale neočakávamže by sa do výroby modelu Trabanta pustila napríklad Tamiya .Takže Revell je jediná možnosť a s tou sa treba vyrovnať,potom záleží na každom osobne či sa pustí do prestavby,alebo nie