franta kt píše:Jó když stále investuji jen do modelařiny a né do elektronoky pak to takhle vypadá
Zkus investovat do nejakeho stojanu ... Treba to pomuze ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Vezmi to na denní svìtlo... A zajdi do papírnictví, nají tam takové role s jednobarevnými papíry, okolo 15 Kè,- za metr. Když nebude venku moc tma, ani extrémní ostré slunce, není focení žádný problém. Papír si jako nekoneèné pozadí podepøeš èímkoliv, tøeba stolním kalendáøem. Teï už mám spešl fotografické lampy, ale døív jsem fotil všechno na oknì, nebo na schodech pøed barákem.
Tak jsem se v úterý rozhodl, vzal půl litru Purisolu, vykoupal milého Krestu v lázni, položil základ, leštil a stříkal, nanesl obtisky a místo mladého Kresty je tu mladý Wilson.
To je nevýhoda Studia. Udělaj sice dekály, ale se zbytkem si poraď. Takhle mě pobavilo Bourneho Subaru Halvoline kde v návodu uvedli kapotu WRC 99, ale ve skutečnosti tam měl australskej tuning v podobě daších dvou děr na každé straně. Inu žaponci.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.