tak po ukončenom Lambe Diablo som hneď dal na stôl model tohto červeného krásavca.
Žiadne zázraky nečakajte, len klasika krabička, klasika červená, len som sa snažil aplikovať v praxi rady a videá, ktoré som dostal a videl počas pár dní, ako na lesklý povrch karosérie.
Tak som aspoň striekol bielym surfacerom karosériu, preleštil pod vodu, následne 3 vrstvy GX3, čo by mala odpovedať Ferrari červenej, prebrúsené pod vodou následne posledná vrstva červenej.
Zalakované 2K lakom MRP v 3 vrstvách. 3 dni nechal preschnúť, následne preprúsené 8000 gritom, kde som vyhladil všetky jemné smietka, čo sa chytili pri striekaní. Následne som použil AutoGlym a mikrofázovú utierku a leštil ,a leštil.
Aj keď tieto Ferrari až také leštenky neboli, ale aj takkéto postupy sa musím na niečom naučiť...
A vlastne som tesne pred dokončením, zopár detailov, a pôjde do galérie...
Naposledy upravil tonislav dne 07 bře 2023, 15:54, celkově upraveno 1
Anton MEŠO
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard
Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard,
Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard
Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard,
Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback