A další kousek z kitníku je na stole.Bude to krabička s detail setem a pár hadičkama. Musel jsem se uklidnit u broušení vyhazováků, kterých tato stavebnice nabizí dostatek . Zatím v surfu
Kromě množství vyhazováků je to super stavebnice bacha na křídlo, je potřeba poladit ty nasávací otvory v křídle, to je asi největší slabina. Lepší je si slepit zadní kapotu s křídlem, to si začistit a pak ještě před barvou přilepit ke kastli a dopasovat - nesedí úplně topově, trochu broušení to snese. A když to budeš dělat po barvě a.laku, už s tím nic nenaděláš. Obecně zkus trochu ubrat plyn a zaměř se víc na pečlivost. Přinese to ovoce
Máš pravdu je potřeba ubrat plyn . Tak to máte lepení, tmelení, broušení, maskování, surfování, barvení... To zadní křídlo budu muset ještě zatmelit. Volant jsem chtěl vylepšit kovákem ale nic moc, snad najdu nějaký podobný v zásobárně.
Ty brzdy vypadají pěkně, i ten podvozek je pěkně vybarvenej Křídlo jsem taky tmelil myslím na 2x. Tu leptanou síťku jsi měl dát až po laui, broušení a leštění.
Nemám žádnou fotku interiéru tak snad jsem pokusem o kevlarovou sedačku nic nepodělal. Šablona nevyšla tak budu muset retušovat, kola mám připravené na chrom, dal jsem dokupy klícku, zbavil se viditelných vyhazováků(snad) a spodek mám připravený zakrýt šusplechem
Milovaná předloha a oblíbený model. Jak píší kluci, ve všech třech případech jsem bojoval s křídlem a nasávacími otvory. Tvoje vypadá dobře. Těším se na další pokračování
Předloha super a vypadá to pěkně, jen ten karbon na sedačce mi připadá odfláknutý-tu přes čalounění, tu kus k čalounění chybí... Nevím, kolik z toho bude vidět, ale ještě bych se na to zaměřil.
Křídlo je na místě a lépe to už nedám. Kastle je v surfu, poladil jsem sedačku a začal skládat intoš. Chemie mi dorazí v pondělí tak budu moct pokračovat. Došla mi polomatná .
Ten zadek na pravé straně nesedí, to vidíš ne? Když tam dáš červený světla, vynikne to. Stačí přibrousit tu hranu na kastli, kapotu nech. A možná ani ta spára není nic moc, ale to jde z tý fotky poznat hůř. Jinak teda zajímavej postup s tím křídlem. Podle mě jednodušší postup na.práci, aby sis to neoblil lepidlem při kompletaci bylo si slepit ty boky s vrškem a nalepit až na finále. I by se ti to líp drželo při pokládání toho dekálu na vrch křídla.
Zadek jsem srovnal, hodil 2 vrstvy laku a mohu dekálovat. S tím křídlem máš pravdu už blbě se to barvilo ale nějak si poradím . A na šusplechu těch vyhazováků bylo.Jsem to tmelil asi na třikrát .