Tak na tuto stavbu sa už veľmi teším ale asi si to už nechám na nový rok, lebo by som sa rad chcel s touto kráskou trosku viac vyhrať a "swapnuť" 2jz do nej

tak vám prajem šťastne a veselé

Môj gang sa pomaličky rozrastá
JoseFxx píše:Technická, proč do toho vložíš horší motor než to auto skutečně mělo? Zajímavý a neogický krok. Jako bych do současné Octavie dával motor z první generace.
No tvoje volba.
Petr Eis píše:Ehm.... Víš co je 2jz? Víš kde všude se používá a čeho je ten agregát schopný?
Jestli jsi aspoň na jednu z těch otázek odpověděl "ano", tvůj komentář o horším motoru je úplně zbytečný
Petr Eis píše:Ehm.... Víš co je 2jz? Víš kde všude se používá a čeho je ten agregát schopný?
Jestli jsi aspoň na jednu z těch otázek odpověděl "ano", tvůj komentář o horším motoru je úplně zbytečný
HolecM píše:JoseFxx píše:Technická, proč do toho vložíš horší motor než to auto skutečně mělo? Zajímavý a neogický krok. Jako bych do současné Octavie dával motor z první generace.
No tvoje volba.
V tom ohledně Octavie si dovolím oponovat, protože motory současné Octavie atd zdaleka nevydrží to co motory v první generaci.... Mám 1.9 TDI a to co tam mám nalítaný,to by u současné byla tak minimálně 2x generálka.... mám tam skoro 600 000 a turbo stále původní.Co se dělá pravidelně je olej a rozvody. Sériově to byla 66 kW po čipu to má přes 80 kW a to turbo tlačí do bezvědomí jak já říkám, protože i při 4000 ot. ten šneček pořád tlačí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník