rozhodl jsem se že jako můj sedmý kousek na poličku bude toto GT-R. Napřed jsem nevěděl jaký kabátek mu zvolit, věděl jsem že mu chci dát třípaprskové Advany, ale jinak nic. Pak jsem při hledání inspirace narazil na toto VIDEO a bylo jasno. Auto bude modré s větším křídlem, karbonová kapota a ty Advany budou mít chromový límec. Nechci mít přesnou kopii vzoru, je to jen inspirace

Vlastní auto je od FUJIMI, kola jsou Aoschima stejně jako křídlo z Wing setu part 2. Karbon jsem vzal Belkits. Je to moje první práce s ním, tak uvidím jak se s tím poperu. Vodičky jsem si koupil od Mr. hobby. Půjde na kapotu a na křídlo, pro začátek to myslím bude stačit...
Stavebnice FUJIMI jsou jaké jsou... Ale tato je extrém, spousta děliček a přetoků... Navíc karoserie je ze stříbrného plastu a jsou na ní špatně vidět vady. Po prvním broušení musel přijít surf, který mi ukázal kde mám pokračovat. Taky jsem otevřel masku chaldiče a nárazník kam chci dát mřížky. Protože má auto zadní křídlo integrované do víka kufru, muselo přijít na řadu řezání aby jsem mohl na kufr přidělat pořádně hustý křídlo

Rozpracováno si zakládám spíš abych měl případně kde volat o pomoc, než abych se chlubil

.
Příště to bude lepší!!!
.
Příště to bude lepší!!!
.