Tak jsem si dal klid od větší dekálovačky a započal jsem dalšího hřebečka do stáje Hodil jsem to do růžového surfu a půjde do rosso sorsa a zadní panel do karbonu.
Nádhera tohle auto je prostě nádherný a stavebnice jde pěkně do sebe. Největší sranec byl ten výdech za předním kolem, jinak pohoda akorát chybí koně na blatnících, kdybys neměl aršík od HD, dej vědět. Se znaky je to hezčí
Zatím fakt parádní. Jen tak dál. Jak psal Mrazík všechno na týhle stavebnici jde krásně k sobě (interiér, motor..). Akorát si dej pozor na boční okýnka, rády praskají a lámou se (aspoň mě, když jsem stavěl tenhle model).
Po delší pauze jsem něco málo okarbonoval a přidal koníky po stranách, díky Mrazíku a přidal kablíky k motoru. Bohužel jsem musel vrátit pistol i s kompíkem, používal jsem gabbert triplex s tryskou 0,35mm spolu s orlíkem s 3litrovou nádobou. Mám v plánu si pořídit tuto pistolku https://www.streetkolor.cz/www-streetko ... DA-FE-183K a k tomu nějaký bezolejový kompresor najspíš s 24litrovou nádobou abych ho mohl použít i na jinou práci na domku. Jestli máte jiné doporučení tak sem s ním prosím