Kluci,omlouvám se,jsem zde poprvé.Lotus+motor je v měřítku 1:20.Moje vlastní tvorba a výroba.Začal jsem zhruba před 5 lety,pak to usnulo,zdálo se že navždy.A teď přišel ten Covid...Renaultíky hodím zvlášť,ale zatím toho není moc co ukazovat.
Malý progres,doplněn držák hasičáku.Stavím 3 varianty 72 od Ebbra,proto ještě budu dělat 1 variantu držáku.
Přílohy
Specialně pro Ceverťáka-zrovna Tvoje práce je pro mně v určitém směru inspirativní.Např.Tyrrell 008-stavím 1:20,ale o Nomoken publikaci jsem se dozvěděl od Tebe.Samozřejmě objednáno,zaplaceno a cca 3 měsíc čekám.Japonská pošta neposílá.Dotaz-jaké máš podklady k tomuto vyfocenému bumerangu?Jo,je tam také 3D tisk.ale taky jiné technologie
Ahoj a teším sa na Tvoj pokrok. V dvadsatine som už tyrrell 008 postavil dávnejšie. Chcelo by ho už zasa opraviť, lebo čas sa už prejavil. Na 012 mám toľko podkladov, že by sa sem ani nevošli. Som v kontakte s človekom, ktorý ho renovoval v 1/1 a od neho mám veľa obrázkov. Napíš čo potrebuješ, prípadne pošli správu. Tento voz som na nete našiel aj v 3D vo formáte vhodnom na tlač.
No,upřímně řečeno,tento model jsem tiskl z netu-víceméně ze zvědavosti a taky abych si udělal nějaký názor.Pokud se rozhodnu do tohoto auta jít,tak si musím udělat model podle sebe.Ale teprve nad tím dumám,nevím.Proto se ptám na ty poklady-podklady.