Tak teraz som sa poriadne buchol po peňaženke, a dávnejšie som chcel skúsiť nejaký ten transkit, Hondu som už mal dávnejšie kúpenú len som čakal pokiaľ narazím pandem kit čo sa mi konečne podarilo, no čakal som že to nebude až ťažký oriešok to dať do kopy...,ako odrezať boky a nárazník bolo pohode...až pokiaľ došlo na lepenie čo mam od tamiy-i super cement moc to nechcelo držať až pokiaľ nenašiel lepidlo od revell prv to tiež nechcelo držať až pokiaľ lepidlo nerozleptalo plast, nakoniec to drží po kope ale chcel by som nejakú radu s akým lepidlom by sa dalo pekne zalepil nárazník ak ma s tým niekto skúsenosť kedže tie časti sú robene zo živice a moc to nechce držať s týmy dvoma lepidlami "pokiaľ nezničím plast" aby to držalo.Pre tuto stavbu som sa rozhodol použiť farbu na karosériu ijn gray, a na kolesa semi-gloss bright gun metal ,plus som skúšal lakovať loga na gumy a nevyzerá to až tak zle.A ďalšia vec je z spojlerom alebo bez, podla mňa lepšie vyzerá bez spojlera, a ešte musím nejako dokončiť liniu dverí kedže to tam chyba....Tak isto som sa už pustil do bŕzd (neviem prečo ale sa mi páči bronzová farba na brzdách).