Ještě pár dní/týdnů budu doma, tak je čas na dokončení restu z r.2018. Fast Buck je jedna z kreací Toma Daniela, většinu mám v kitníku. Kit je z roku 1971 (reedice 1973,1995), nedávno ji vydal Monogram v přebalu Jinx Express.
mrazík píše:Co bys čekal u předlohy, co vypadá jako auto pošťáka Pata? To je prostě hezký jen pro pár jedinců. Tak šup ať je hotový a můžeš se vrtnout do něčeho pořádného
Aleš píše:já stavbu sleduju, ikdyž nepřispívámkaždopádně inspirovalo mě foukání a lepení mřížek. zbytečně pak na to člověk nešahá a nemá to odřené, jako já
a tlumiče supr
Petu76 píše:. Tak další může být pořádnej Mercedes-AMG GT S Prior Design PD800 GT Widebody....
mrazík píše:Petu76 píše:. Tak další může být pořádnej Mercedes-AMG GT S Prior Design PD800 GT Widebody....
Hurá na nějto je krasavec!
Hanz.77 píše:Mám dotazy na Hanze ohledně chromu, tak prosím o info (viděl jsem konečně WorkShop z PZ 2019 a je to supr práce).
1, Chci použít chrom od MRP. Stačí hodit na černý a bílý surf 2K lak od MRP a potom chrom MRP? Nebo je nutné mít pod 2K lakem akryl barvy - černou, bílou,...?
Je jedno co pod tím lakem máš. Záleží jen na tom zda-li ten chrom chceš mít tmavý nebo světlý. Proto černá nebo bílá.
2, Je nutné chrom znovu lakovat 2K, když na něm nebudou dekály? Beru to tak, že MRP chrom je jako jeden z mála odolný proti otěru a leštitelný....
Ne, nemusíš ho lakovat. Stačí vyleštit a je to. Samozřejmě že když ho zalakuješ ztratíš něco z lesku toho chromu.
3, Lze použít pod chrom MRP email barvy, např. Tamiya X-1?
Když si X-1 sedne z 2k od MRP tak asi není problém. Já Tamiya barvy vůbec nemám. Tak nevím jak se to chová.
Ale obecně, nemusíš mít ani 2k lak od MRP. Stačí jakýkoliv 2k lak. Je to právě kvůli tomu že udělá hladký povrch a krystalky co jsou v barvě toho chromu se poskládají tak jak mají. Na 1k laku ten efekt prostě nebude.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník