Jelikož jsem na E-day propásl workshop leštění karoserií,tak moji stavbu první formule opět odkládám a dám si tuhle dvojku od Mengu.je fajn,že meng tyhle auta vydal v civilní sadě.Jinak je vydává i samostatně jako podvozky k všemožným kvérům.Ale to je kapitola Toyek,která je mi na hony vzdálená.Vždyť na tyhle auta člověk narazí snad úplně všude na zeměkouli ..a fotek je taky spousta.. takže to bude ve finále asi párek trochu více či méně ojetých civilních Toyek Zatím jsem sestavil rámy týhle naprosto dokonalý stavebnice,dodělám trubičky brzd,nějaký hadice a kabely..a dumám jestli dodělám komplet motor,spojku a převodovku..u tý LC75 asi určitě
Trochu oživím tohle zapomenutý téma nějak jsem spáchal podvozky a zatím jen pistolí stříknul lehkou patinu..ještě budou asi nějaký oleje a pigmenty..no a Hiluxe udělám s otevřenou kapotou..takže jsem malinko řezal do masky a zkusím nějak vysochat motor..ale celkem tu stavbu asi moc hrotit nebudu
Tak jsem si potřeboval už odpočinout od letadel a oživuji tohle trochu zapomenutý téma..malinko se mi podařilo pokročit dopředu..mám nastříkaný interiér..zatím bez patiny.Dál jsem nabarvil korby a tím už je patrné jaké budou finální kabáty ..no a dělám na motorovým prostoru Hiluxe..a to je zatím asi vše..doufám,že už je bez odložení dorazím
Tak mám asi nabarveno v základu..no a pomaličku plním motorový prostor Hiluxe..a asi se pustím do maskování a stříkání gumového těsnění oken..se mi vůbec nechce ..no a asi začnu už trochu patinovat..je toho ještě pořad nějak moc
Hanzi stavebnice v 1/35 sú až prekvapivo detailné. Keď som pozeral niektoré krabičky tak som bol prekvapený že sú detailnejšie než 1/24. K tématu pekná stavba ešte k tomu postaviť nejakú slečnu v tejto mierke je slušný výber
Díky pánové za přízeň ..jak píše kolega výše,stavebnice je to opravdu moc pěkná..radost stavět ..figurku asi dělat nebudu neb to neumím,ale přemýšlím o nějakém civilním nákladu na korbu ..jinak se mi nějak podařilo nastříkat těsnění oken a zasklít boudy..pak jsem musel vyrobit nějaký dekály(ve stavebnici žádný nejsou)..a začal jsem vyrábět nějaký prkýnka pod modely ať nestojí na zemi ..a hlavně už chci začít patinovat..
..tak jsem se pustil do nějaký patiny..zatím jen spodek ..tak nějak zkouším..je to jen počáteční fáze,ještě asi budou nějaký skvrny od oleje..no,když se spodek nepovede tak nevadí..až to auto postavím na podložku tak už ho nikdy neobrátím