Jelikož mi začala chybět pořádná řezničina, kterou jsem si náležitě užil u Focuse, a řekl jsem si, že závoďáků mám ve vitríně jen pramálo, jal jsem se hledat, co by bylo tak vhodného k postavení. Chtěl jsem klasické WéeRCéčko podobně staré jako Focus, ideálně aby se k tomu dal sehnat motor a mohl ho pak otevřít. Náhoda tomu chtěla, že na modelbazaru prodával někdo nenačatou "rézu" i s lepty, tak bylo rozhodnuto

Navíc už jsem ji kdysi stavěl, ale bohužel neúspěšně, jelikož mi lak sežral obtisky i barvu. Tak si dám repete a snad podstatně lépe

K modelu jsem objednal doplňkový motor od 81eightyone.com, se kterým mám dobré zkušenosti. Avšak pošta z Hong-Kongu si smlsla na tvarově nejnáročnějším dílu, který přišel rozlámaný a puzzle bylo třeba poskládat. Dál bylo třeba vymyslet uchycení motoru a převodovky (oba pochází pravděpodobně z Aoshimáckého BRZ). Převodovka je sice jiná než ve WRC, ale jelikož tam bude šustplech, nebudu to řešit a použiju tu novou, která na motor pasuje. Dál vyrábím motorový prostor a blbiny okolo a využívám k tomu díly ze staré rézy. Bude to asi delší projekt, ale zatím se bavím dobře