Takže, prozatimní práce směřovali k podvozku. Snažil jsem se o rádoby "jetý" vzhled. Na podvozku jsou 2 vrstvi mixu barev tamiya x11 a x18m následně několik vrstvej naředěné x18 (cca 25% barvy, 75% ředidla), a nakonec lehce obtažené hrany stříbrnou barvou. Výfuk dostal novou koncovku. Jediná věc co schází, je upevnění velkých brzd z Kure Nisma.
V součastnosti se pracuje na dodělání motoru. Ten prošel lehkou úpravou - novím turbo kitem. Původní sovdy byli uzpůsobeny pro twinturbo. Uřezal jsem je, a z plastových profilů vytvořil nové pro jedno větší dmychadlo. Teď už jen dodělávám tvar dmychadla. Mezichladič (původně z Kure Nisma) a potrubí k němu je připraveno. Motor je i nabarven, schází už jen detaily a decaly.
Zatím jen lehce jsem začal interiér. Nabarvil jsem palubní desku, a připravil sportovní volant (také z Kure Nisma). Před pár dny jsem zkusil malou ochranou klec. Ale nejsem spokojen s jejím vzhledem, a halvně mi nevyhovuje, že zabírá zadní sedačky. Takže v nejbližší době odstraním sedačky, a utvořím větší složitější klec. Zatím mam jednu anatom. sedačku z Kure Nisma (překvapivě). Měla by přibýt ještě jedna, případně kompletní pár od Reji (uvidím podle financí)
Karosérie bude (s největší pravděpodobností) bez větších úprav. Jediné co je an ní uděláno je vybroušení 1200 brusným papírem, a zahlazení zbytků z formy.
Barva bude už nejspíš jistě bílá (jen ještě nevím jestli použiji osvěčené autolaky, nebo zkusím tamiya laky ve spreji), a matně černá kola.
Práce postupují vcelku pomalu, hlavně z finančních důvodů protože jakožto školák mam značně omezené finance

Jo a abych vysvětlil proč je spousta dílů z Kure Nisma - toho jsem koupil minulý rok v létě, abych si zkusil plastový model... později sem s výsledkem (nic sem nebarvil, lepil nevhodným lepidlem...) nebyl spokojen, tak jsem model rozebral, a začal skládat znova... ale s postupem prací jsem později také nebyl spokojen, tak sem ho znova rozebral.... a to už většina dílů (slepena tunamy vteřinového lepidla) nevydržela. A tak mi tu zbyla karosérie a šasi, zbytek je asi nepoužitelný. Na jednom nejmenovaném zahraničním foru o automodelářství jsem zahlíd rozestavěnou starou VW Ghia, s podvozkem ve stylu BAJA. A tak se zrodil nápad na "terénkuře". Už mám rozpracovaný trubkový rám, a začínám s výrobou V8 motoru. Kola používám 17' Fujimi, na gumách z Fordu F150 od Maista. Až bude něco hotové, tak nafotim.
Naštěstí jsem už pochopil že nemužu modely pořád rozebírat. Takže teď už všechno rozmýšlím než udělám, a používám vhodné pomůcky (barvy, lepidla..).
Poprosil bych, aby jste mi řekli, v čem jsou chyby ať vím co zlepšit a na co si dát pozor.
(omlouvám se za kvalitu fotek, jsou foceny vesměs narychlo, a omlouvám se za pravopis, čeština není má silná stránka)
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]