Michal ak by si chcel, mám nafoteného Mustanga, ktorý bol na výstave (prehliadke) veteránov, ktorá sa koná každoročne u nás v Piešťanoch. Majiteľom je môj bývalý sused, dlhoročný zberateľ a reštaurátor veteránov - p.Horňák. Kúpe sa v peniazoch tak má toho požehnane a má aj vlastné múzeum veteránov pár km od Piešťan - Moravany nad Váhom. http://www.vcc-piestany.sk/muzeum_private.htm
Exteriér som fotil na spomínanej prehliadke a motor som si fotil u neho v múzeu
díky moc za nabídku, ale uvidim, až to dolakuju, jestli to bude mít smysl. Já chci detailovat jinou ameriku ... Ale kdybych to měl dřív, udělal bych tohohle stříbrného radši, moc se mi líbí ....
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
tak si to posunu, zkoušim 2K lak, ještě to není uplně ono, ale vidim v tom potenciál na cestě k ideálu .. Musim sebou mrsknout, termín se nějak povážlivě přiblížuje ...
Přílohy
.. no Rado je to asi stín kytky na okně, ani jsem si toho nevšiml . Holt fotky jsou pracovní . Zalištoval jsem to folií po zkušenosti na Chargeru už to šlo o něco líp . Jsem v o něco lepším provedení stavu z dubna 2010, takže to snad už dopadne .
Přílohy
Naposledy upravil DOSKOČIL MICHAL dne 28 úno 2013, 01:09, celkově upraveno 1
Michale tak ten lak je fakt skvělý,lesk i hloubka perfektní,je to lepší než ta keramika na mém mekovi... koukal jsem už taky na dočce,i "chromy" jsou super...