Díky moc oběma Konečně přišla na řadu barva. Leklá bílá, pomalu na to přijdou dekály, se kterými se zatím bokem seznamuju. Jinak také začíná karbonovací část. Využiju zásoby od různých výrobců, ať to není sterilní. Nádrž přijde ještě trochu utlumit, aby tak moc neřval.
Díkec Na klec jsou použité kulaté profily od Evergreenu. Mám i Tamku, ale ta se hůř ohýbá. Evergreen jde i do určitého úhlu ohnout za "sucha" jen rukou (cca do 50 °), na větší ohnutí už chce nahřát, používám svíčku. Profily od Tamky jedině s nahřátím. Jen je na prd, že ohyby na "sucho" změní strukturu plastu uvnitř, takže do tohoto místa nedoporučuju lepit další trubky rozpouštědlovým lepidlem, dojde k roztržení původní kulatiny v místě ohybu. Toto se mi např. stalo u hlavního oblouku kolem B-sloupků, když jsem k nim chtěl přilepit zadní kříž. Chce to trochu cviku, ale rozhodně je to jednodušší práce, než lepit rezinový rám, který je třeba ještě začistit.
Krásná práce Aleši jinak můžu potvrdit, práce s profily od Evergreenu je pohodová, dělá se s nimi opravdu dobře, vesměs není potřeba při ohýbání ani nahřívat a drží tvar
Moc díky Už to chytá barvy Zelené pruhy měly být z dekálů, ale tato verze dekálů od M. Šíly nekopíruje úplně snadně složité tvary, tak jsem ji radši namíchal a stříknul. Stejně tak šedý rozstřik na zadku je barva, ten dokonce v dekálech chybí, tak jsem se to pokusil nějak trefit od oka. Pomalu se s tím popasuju, na dekály se nepoužívají žádné vodičky kromě adhesolu a pak fén, čili zase je ta práce o něco složitější. Kromě toho mám okarbonované tapecy, které jsou i zalakované. Podvozek jsem seskládal víceméně jako na EVO V, jen jsem to barevně upravil tak, jako to měla Okta. Chybí ještě nádrž, tu musím upravit a převléknout do kevlaru.