Ještě vymejšlím, že mycb to opletl celý...něčím...

Je to jen zábava....
Fairfax píše:Hele, když už se s tím děláš, tak tyhle hnusný péra tam určitě nedávej a z pásků (plechových, jak jinak u tebe) si nastříhej rúzný délky a pak to sepni. Myslim, že to je řešitelný a pozvedne to model o 1000%. Zdař.
![]()
Kuku píše:Rolfi, ty a plasťák? Teda to kukuám! Ešte že tam navalíš sem tam kov...A čo je zle na tých "opletencoch"?
Elvis034 píše:Milý Ježíšku, píšu Ti opožděně/v předstihu. Krom zdraví rodiny a všech blízkých bych si přál ruce tohoto pána. Budu moc hodný. Teď vážně. Fakt neskutečný a paráda, co tady předvádíš. Na fotky Tvojí práce a postupu vždycky jen potichu zírám...
InDoSeK2 píše:6e to je ta nit po prababičce? Jak se Ti s ní dělá?
jirka64 píše:Zdravím,krásná stavba,škoda,že máte hotov kompresor,potřeboval bych použít díly z rámečku na odlitky formiček z lukoprénu.Mám Bentleyho bohužel bez tohoto klíčového dílu.Prosím vás nemáte někdo na zapůjčení díly kompresoru Roots s karburátory S.U. k odlití.V Airfixu jsem nepochodil.Asi jsem narušil vlákno,omlouvám se,nevím,kam to lépe napsat.Snažte se mi odpovědět nebo poradit,budu rád.Jirka Lekeš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků