Super kluci. Diky za povzbuzeni. Dneska jsem to jestě trochu zalil jenom stetečkem a surfem. A trochu se to zatahlo. Tak zitra to zkusim projet žiletkovou pilkou a vyčistim kefkou a uvidim. Pak na to fouknu surf a asi uz na to sahat nebudu. Pak uz finalovka lak a obtisky. Tak zitra hodim fotky s postupem.
Moc ty spáry nedři, po použití lepidla ti změknou, abys to nepoškodil- hádej, jak jsem k tomu přišel. Napouštěl jsem jednou spáry filmovým lepidlem(rozpouštědlové) a pak si to štětcem poničil a dodělal rydlem- do změklýho plastu zajelo, jak do másla. Teď to už dělám opatrně.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak dneska to vypadá na finálovku. Dokonce jsem si i dovolil i poprvně říznout do plastu. Pak vše vytmelit. Šedy surf a na to ten černý fináloví. A tady je výsledek:
V tom surfu to vypadá mnohem lépe. Už to má tvary. Ale ještě jsem ti vyznačil chyby, který surf zvýraznil. To by chtělo ještě přejet smirkem. Ty propadliny nevím, jesli tam mají být.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Ne ne tam bude ze slabeho plastu prilepené křidélko. Ono tam bylo ale zdalo se moc silné oproti měřítku a ještě k tomu když jsem na to s prominutím nablil ten surf tak uz to bylo moc. Stejne jako ty kridelka po stranach nahore u sani. Ty jsou uz taky vyditelne silne. Tak jsem je taky amputoval. a taky budou ze slabšího plastu. A ta ryha tam ta tam je proto abych pak vedel kam to mam usadit a zakapnout lepidlem. Tak snad je to tak spravne. Dnes uz patlání bylo dost tak zitra po odpoledni zase hodim nejake fotky z postupu.
Tak slíbené foto z postupu. Tady na těch fotkách ta modrá vypadá jako tmavá ale když to vyndám na denní světlo tak se my zdá akorát. No uvidíme co s tím udělá ještě potom lak.
začína sa to na niečo podobať, len žltá plocha na nose je väčšia ako by mala byť - aby si potom nemal dekál býčka len na žltom poli, alebo posunutého príliš dozadu....
tá modrá je čo za farbu, revellácky mix podľa plánku?