A máš to Rendo. Ale na druhou stranu, koukal jsem taky na ten motor, ale myslel jsem, že to děláš zavřený, tak jsem to nekomentoval, ale jestli ho budeš otvírat, tak bys ho měl opravdu vylepšit. A prozradím ti sladké tajemství, do dalšího auta motor vůbec nedám.
Tak zavřený to samozřejmě bude, protože bych musel udělat plno dalších drobností a nevím jak. Proto ty pindy od toho č......a beru s rezervou, ví prd a jen se snaží vyvolat hádku. Moc dobře ví, že ho nesnáším od doby co sem vlezl.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Proč se teda se*eš s kabelama, když to plánuješ zavřít? Neříkal jsi tuhle ve vláknu u porsche placky, že neděláš věci, co nejsou vidět? Ale jinak je to samozřejmě tvoje věc, mě to může být jedno. Je dobře, že ruka je už v richtiku
Protože mě to baví! Jinak jsem samozřejmě rád, že je ti to jedno. Nikde jsem nepsal, že bude kapota nahoře. Jen jsem využil toho, že v kitu díly jsou, tak si zkouším pro mě nový věci.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak to je hlavní. Těším se, až budeš stavět normální auto, tohle se mi nelíbí, tak to nijak extra nečtu (takže nevím jestli jsi psal někde o kapotě nebo ne) a sleduju spíš jen fotky.
No když jsi to v 60tých nebo 70tých letech zahlédl na silnici, mezi Spartakana, Oktávkama, Populárama a Moskvičema, tak to bylo jako zjevení z jiný planety.