Zdarec,
tak se mi podařilo zase něco udělat na své GT, takže to můžete zhodnotit. Kvalita fotek asi není bůhvíco, ale co taky po mě chcete, v jednu v noci...
Koudy píše:Zdarec, tak se mi podařilo zase něco udělat na své GT, takže to můžete zhodnotit. Kvalita fotek asi není bůhvíco, ale co taky po mě chcete, v jednu v noci...
pěkný, pěkný, jen tu červenou jsi dal podle svého, co.. jedna fotka do interieru zezadu, kdybys potřeboval inspiraci...
jojo, jak říkal Jindra, dal jsem to podle svýho. Rozhodl sem se to udělat červený, i když to mělo být reflexní červenou, ale mě ta reflexní k Marlboro nějak nesedí, takže jsem si to udělal po svým.
Už si sa rozhodol s tou farbou ale nevadí.Proste je to celica a neskutočne pekná!!! Mám k celicám blízky vzťah keďže jednu mám aj doma v mierke 1/1 ale model ST 185,no a práve táto celica GT Four mi aj raz nahnala husaciu kožu a zvláštne pocity v oblasti sedacej časti môjho tela.. ,keď som mal možnosť sa v nej previezť na sedadle spolujazdca pri teste teamu AMK Transpetrol Senica z jazdcom a dobrým kamošom Igorom Suškom a poviem Vám,nešetril ma vôbec,bol to zážitok do konca života zvlášť preto,že to nebolo na neakom parkovisku ale normálne v lese na úzkej RS!!!Prajem to zažiť všetkým fandom!!! Takže Koudy,nech sa tá celica podarí do zdarného konca!!!
To REJI: súhlasím...jeden z najkrajších rally súťažákov!!!