Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Fairfax píše:pistonleros píše:Pusobí to na mě pozitivně, ale je to hrozně zalité tím lakem. Příště bych to viděl na poloviční vrstvu a raději lesk dohnat leštěním, než další vrstvou laku.
No jasně, že to je přehnanýa to jsi pojmenovaj jeden broblém z mnoha. Jako tohle byl boj o přežití a vrstev je tom moc, kdyby ne, tak by byly obtisky stále vidět, nevěděl jsem jak jinak to pořešit. Jako hlavně POZOR pro JANA ! Nevím proč, ale konkrétně tyto obtisky jsou asi ty nejtlustší obtisky od Tamiye co jsem viděl. I při namáčení v horké vodě jim trvalo 5x déle, než obvykle, než se uvolnily z papíru.
Byly to tvrďácký bakeliťáky. Ze stavby si určitě nikdo příklad prosím neberte, je to jen můj další útrpný krok k vysněnému cíly.
Určo díky za pozitiva Pistone.
![]()
Rolfi píše:....Chci se zeptat....když si s těma plasťákama tak hrajete, když řešíte jeden průduch a tuhle mřížky tamle mřížky, takový a makový nasávání, šikmý a rovný - teď ten můj lajcký hloupý dotaz, Proč když se zabýváte takovýma maličkostmi, PROČ kreslíte třeba spáry dveří, proč ty dveře nevyříznete a nedáte tam třeba plastový pásky, který by dělaly hrany nebo by se daly nastříkat matem, zamaskovat a pak stříkat vše ostatní (nebo opačně). Ty spáry přece ve skutečnosti nejsou černý, nebo se mýlím, je tam třeba těsnění? Jak říkám, nejsem odborník ani na plasty ani na placky, jen se mi to líbí jako stroj...ale první mi padne do očí to malované těsnění.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník