Nojo já jsem Ti vlastně zavázaný co ? Ty si umíš vybírat splátky Renďáku , když já mám ale jen ty jedny .... Prohlížel jsem fotky a NewMan měl taky ty litý "síťovky" a nebude mít ty co potřebuješ 962 co Ti brzo přistane ? Když ne, tak dej vědět .....
Jo, máš Majkí pravdu a uhodls mou myšlenku- bude se loupit. Ale klidně prsknu na NewMana i ty zadní chladicí disky- vypadá to hezky barevně. Ale taky se rozhoduju, jestli mám dělat verzi s č.7(Pierlant), nebo č.8 - ten je taky hezkej, ale nemá všechny nápisy, no prostě je to dilema hrozný.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Jo Renďo, prohoď to. Hele s verzí Ti neporadím, ale pro mě čím víc nápisů, tím líp.
Tak upravuju i trochu karoserii. Zatím srovnávám povrch prvním, nějhrubším broušením, pak leštění ..... ale nikdy nevím jak lehce, nebo více přitlačit, vždycky v kastli občas varovně zapraská a mě při tom hned přibude pár šedivých vlasů ...
Moc hezká prácička! Už to stačí jen malounko a jsi ve finále- myslím, že tyto auta se zase tak moc neblyštěly Tak už vím, proč jsem čím dál víc šedivej...
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...