Kurňa, tam toho je! Ale dobrý, divím se, že nemáš smotaný prsty dokupy... To chlazení by šlo z tlustý plastový tyčky, nebo trubky a omotaný drátem na imitaci chobotnatce To jsem tak přemejšlel u svého Porče, ale stále víc se utvrzuju ve svým názoru- zalepím to na tvrdo a nikdo to neuzří a hotovka.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Ale kdeže Jane. Jo Renďo , díky, právě teď řeším chlazení a .... možná budu potřebovat ještě poradit, uvidíme zítra .... jinak to nejtlustší černý vedení co jsem psal naposled už je v hliníku.
Tak řeším chlazení zadních brzd .... a moc to nejde, pružinky (žebrovaná trubuice) bych obalil nějakým tenkým potahem a vypnul, ale co použít ? Papír, folii ? Stahovací provázek zrušit, nechat ?..... Jak jsi si s tím poradil Michale D. u své 956 ? Něco jsi psal, žes to také řešil. Nebo kdokoliv další, kdo tohle řešil samodomo ? Stavebnici 962 nemám. Dík za případné foto. Ukázka viz první fotka.
Několik typů by se dalo najít v některých periodikách. Ale můj kámoš řešil něco podobnýho tím, že do plastový tyčky z rámečku udělal žebrování maticí, jako když děláš závit závitovým očkem. A pak díru, atd. Anebo tu samou tyčku nahusto obalit měkkým drátem- a to se dá i pěkně ohnout- něco podobnýho je i v posledním čísle Modeláře.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Fairfaxi, mám to za sebou. Pošlu Ti to možná po víkendu odlité, pošli SZ. Ty plechy a horní dosedací lem jsou z destiček a plechovky, to je snadné. A tu hadici nešťastnou jsem dělal omotáním drátku přes dutý cínový drát a přes to teflon pásku. Ale nešlo to moc dobře barvit, ale to řeší odlití. Nicméně efekt je to asi zatím nejlepší, co se mi povedlo. Papír, alobal apod mi nešel ani náhodou, je to moc tvrdé ... tímto jdou i malé profily, protože te to potřeba např. i na GT-ONE ... ani surf mi moc nepomáhal ...
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Děkuju Michale, SZ dnes pošlu. Ale jsem zmatený, teď jsem doma prohlížel stavebnice Toyota GT-One, Porsche 911 GT1 a dokonce Mercedes Sauber C9 a všichni už mají chlazení zadních brzd v krabičkovém provedení ztvárněné a celkem věrně....