Maxx píše:takhle bych chtěl jednou taky umět stavět modely![]()
nedlloyd píše:Maxx píše:takhle bych chtěl jednou taky umět stavět modely![]()
Při vší úctě k Petrovi jeho práci, je to vše jen o praxi a snaze. Není to nic těžkýho, když se člověku CHCE...
firestarter píše:To je jako fááákt hustýýý!!!![]()
Smekám nad tvým odhodláním, vytrvalostí a šikovností! Hltám každej tvůj postup a doufám, že vydržíš až do cíle!
Btw co budeš dělat, až to postavíš???
Petr Rath píše:Dodělam liazku a chtěl bych postavit Rapida ve skupině H na okruhy nebo Škodu 130 RS ve stejným měřítku jako tahle LR.firestarter píše:To je jako fááákt hustýýý!!!![]()
Smekám nad tvým odhodláním, vytrvalostí a šikovností! Hltám každej tvůj postup a doufám, že vydržíš až do cíle!
Btw co budeš dělat, až to postavíš???
majop3k píše:chcel by som poukazat na jednu malickost a to ze sa mi zda ten zadny podbeh nejaky velmi hranaty ale este to asi neni uplne dokoncene a este by som tu motorovu tyc trochu viac ohol ale to je len moj nazor
Tuner#2 píše:to Petr Rath: Skláním se před Tvojí prací, je to něco neskutečného. Sám vlastním Škodovku a měl jsem jí rozebranou do šroubku, takže pokud bude nouze o nějaké detaily, tak by neměl být problém dodat fotku. Mám jen malou připomínku ke kolům. Na posledních fotkách hotových kol se mě zdá, že to kolo je opticky tak 15" a ne 13" jako měla LRa. Nebo je to jen optický klam a máš to v měřítku k autu?
Luboš 130LR píše:Petr Rath:
Ahoj, tuhle stavbu sleduju už dlouho a moc ti fandím. Dlouho jsem odolával registraci, ale dneska už jsem to proklikal![]()
Chtel jsem te jen upozornit, že máš ze spodní strany karoserie špatný úchyt na převodovku. Ten co tam máš se používal u vozu Š120 a převodovka byla ještě většinou polohována trubičkami. 130LR používala dva silentbloky, které se prošroubovaly skrz zesílenou karoserii. Když jsme stavěli náš vůz, měli jsme nejprve ten špatný držák co tam máš ty, který jsme ještě před prvním nastartováním předelali na správnou verzi. Pro ilustraci přikládám foto z našeho auta. Kdyby jsi někdy potřeboval konzultaci, napiš mi maila, pokusim se co nejrychleji odpovědět![]()
Na obrazku mas drzak dany na prevodovce, na kterem jsou silentbloky a zavity z nich, projdou skrz ty otvory v zesilene karoserii. LR ještě měla vyříznutý výztužný plech pod zadními sedackami (orámovano žlutě - tvoří tam takový schod). My jsme to tam nechali, kvůli pevnosti a vody si nevšímej, vedeme ji vrchem kvůli přístupu a topení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků