No když okukuju křivky subarky a představím si pick up, tak by to opravdu vypadalo fantasticky a dokonce snad existují závody pick-upů né? Do vitrínky přibude nevšední zajmavej model a o to mi de nemít vitrínu plnou serií, ale odlišit se..... Hlavně přestavby na pick upy jesou docela snadné......... mám do toho říznout
myslim ze ty onroad zavodni pick upy .. (i kdyz je to teda jen plech na trubkach podobnej nejakymu autu by se jako inspirace pouzit dal .. takovej subaru pickup okruhak .. interier mas .. tak jen rozpulit a nebo jen prepazit za kabinou a vzadu nechat ram a rezervu a holy plechy ..
Takže jestli mají korbu zadeklovanou, tak to by bylo vůbec snadný a s tím intošem bych se vypořádal. Původně jsem koukal, jak bych ho musel půlit až po podlahu, ale takle jen do výšky zadního okna bych mohl nechat i uchycení pásů možná že je rozhodnuto....
Naposledy upravil bazilisek dne 27 čer 2010, 11:25, celkově upraveno 1
este by to chtelo predni blatniky otevreny jako je ma hefron na vetsine jeho staveb .. a myslim ze design bude vic nez perfektni ... uz takhle nahrubo se mi to proporcne proste libi .. myslim ze je to spravna silenost ..
jezis ja sem dneska ukecanej .. ale za me urcite s oblouckem .. a korbu za nej hranatou .... ale s tim oblouckem to vypada pomalu jak seriova uprava a ne predelavka ....
Ten oblouk by to chtělo, bez něj to bude vypadat jako by to někdo uříznul (i když to tak vlastně je ) Jsem zvědavej jak tohle dopadne, nečekal bych to ale Pickup úprava Sůba vypadá docela sexy.
Našel jsem totiž tuhle fotku a líbí se mi tam ty trubky........ A to by to muselo bejt bez oblouků, oblouky a trubky dohromady....to už by moc nesedělo A jak koukám na tu hrubou stavbu, tak je pěkný, jak je ta ložná korba opticky dlouhá s obloukama by se zase zkrátila.... Mám dilema....