- Přílohy
Róbert Malík
Rozpracované
1:24 SUBARU IMPREZA 2001 (tamiya) http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=60&t=26646
Rozpracované
1:24 SUBARU IMPREZA 2001 (tamiya) http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=60&t=26646
Lopatka píše:pointa toho otočeného nasávania ?
bazilisek píše:Já mam za to, že to je na ten odvod horkého vzduchu od motoru a za druhé se mi zdá logické co psal Maverick-(moc blízko okna a tak jak je v sérii, tam neni jen tak ....)
Jinak jako tuning to chápu, sám mam na cordobě 1:1 sání z toyoty celika, je fakt že to proudění vzduchu nesměřuje na okno, ale účel taky plní.
nie krasna modra šmoulinkaMarek_sk píše:bazilisek píše:Já mam za to, že to je na ten odvod horkého vzduchu od motoru a za druhé se mi zdá logické co psal Maverick-(moc blízko okna a tak jak je v sérii, tam neni jen tak ....)
Jinak jako tuning to chápu, sám mam na cordobě 1:1 sání z toyoty celika, je fakt že to proudění vzduchu nesměřuje na okno, ale účel taky plní.
to nadherne z GT-4? hod sem foto tej cordoby....cela zlta v repsol farbach uhadol som vsak
dawe82 píše:nasavani je tam kvuli mezichladici kterej je v serii na motoru zvrchu... pokud je tady jakoze danej do narazniku (coz asi neni kdyz je naraznik jaksem koukal zetmelenej tak by to fungovalo (coz tady nefunguje)... takze budto stavis obyc suchyho 2,0litra ale to by tunil jen nooo no jen komik..... (ta impreza co vam jezdi po meste s kapotou bez sani muze bejt 1,5 nebo 2,0 ty zadny nasavani nemaj....nepotrebujou..)takze pokud das na motor origo mezichladic tak postavis paradni nesmysl.... jinak u skody fabia 1,2htp staci chlazeni maskou k uchlazeni motoru... u 2,0turba ktery v tuningu bude mit par koni navic to logicky stacit nebude.. (turbomotory se hrejou o dost vic...) takze mas co rozmejslet (lepsi je to vymyslet dopredu ridit se pravidlem use your brain) jinak k tomu otocenymu nasavaci... neni zadnej problem ze je pred oknem.... cemu by to vadilo ? navic spousta amerik ma kapotu zvedlou (kvuli odvodu vzduchu) az u k hrane okna.... no radsi si to nejak rozmysli at nestavis uplneej nesmysl....
HaWeR píše:okna ne ale na zigulikoch sa topili radia pri vysokej teplote vnutry
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků