Reji karbon nebo kevlar je univerzal. Jen je potřeba ho podfouknout barvou, protože je čirý. Já teď kromě karbonu od Reji kombinuji Tamiya, Hobby Desingn a SK Decals. A mezi tím dodělávám tu tunu zbytků co mám doma. Ale jak píše Renda, taky spíše beru s jemnou strukturou. Ale občas ty F1 mají i hrubou strukturu a nebo třeba velký čtverce. Tak toho mám doma zatím dost a vždy to přizpůsobuji podle fotky.
Musím na to juknout, přecházím totiž z techniky k vám autíčkářům A je to něco jiného ,a jak říkám...pokud to nemám v ruce,těžko z fotek na netu zjistit správnou hrubost a velikost canonu,proto se ptám po čem ideálně sáhnout aby to vypadolo každopádně díky za info
BoboCali píše:...pokud to nemám v ruce, těžko z fotek na netu zjistit správnou hrubost a velikost canonu, proto se ptám po čem ideálně sáhnout aby to vypadalo...
Ať vezmeš, co vezmeš, tak to nikdy nebude odpovídat skutečnosti. Jde jen o optický klam, aby to na modelu nějak vypadalo.
Tyjo super Hanzi, baví tě to pořád ještě takhle mastit stavebnice za týden? Ale teď vážně, co prosím tě používáš za odstín barvy na ten displej? Vypadá perfektně
Máro je to nějaký kevlarový kryt na baterku. Tak jsem to znázorni jen takhle. Protože do toho asi fakt nic vidět nebude. No teď mě čeká to zalakování toho kšiltu. tak jsem zvědav jak to dopadne. Aleši já jsi ji namíchal z barev Citadel co mám na figurky. No a baví mě to. A není to za týden, ale za 14 dní.