tak zas nějaký malinký pokrok v barvení..pomaličku dodělávám interiér a začal jsem zasklívat..jelikož jsou všechna okna rovná tak volba byla jasná..nahradil jsem mizerný průhledný díly ze stavebnice acetátem ..na a přijde asi nejhorší část stavby..nějak bezbolestně spasovat přední část s korbou ..no..snad už to bude odsejpat
..tak kola mám v základní barvě a hned jsem musel vyzkoušet jak to bude vypadat musím uznat,že ty kola jsou oproti původním ze stavebnice úplně jiná liga ..nyní asi slepím už konečně kasli a dám se do patinování kol a rámů..mám z tý patiny docela respekt..přeci jen zkušenosti s patinováním pozemní techniky nemám skoro žádný..takže se asi budu držet hodně u zdi,abych to nezk....l
..tak jsem zkusil na"modrákovi"nějak napatinovat kola(prachový pigment,olejovky a grafitová tužka) a malimko zkouším opotřebit korbu..a jen tak na zkoušku jsem tam umístil nějaký náklad.no a pokusím se už konečně slepit dohromady kasli(šedivku už mám slepenou)..no..celá ta patina bude asi cesta pokusů a omylů..snad to nějak dopadne
děkuji pánové za reakce ..asi se mi podařilo částečně vyřešit asi největší problém stavby a to byly nové mřížky chladičů..ač jsem se snažil sehnat lept tak jsem se musel nakonec spolehnout na svý volšový ruce..takže drátek,leptaná mřížka a spousta sprostých slov ..výsledek za moc nestojí,ale líp to fakt nedám ..nyní se pustím do barvení zbytku a jdu na světla a blinkry
Potoxon píše:No jo, já furt čekám, kdy zase bude v letadlech pokračování a ono nic. Pán si odskočil do jiné sekce. A ještě ke všemu se mu tu daří.
To víš je to tu u nás návykové. Ale to poznáš sám. Jinak ty mřížky na chladiče se povedly. jen bych ten spoj co je vidět dole zkusil nějak pořešit. Treba zakápnout cínem. Jenom nápad. Ale dobrý jedeš pěkně.