No skorpik je uzasny tvurce.Je vazne skoda ze nedela alespon malovyrobu.Ja osobne bych od nej modely zakoupil,protoze je nikdo nedela.Teda krome firmy REJI,kde se da zakoupit 130 RS.Ale ostatni modely nejdou nikde sehnat a ani se nikdy nezacly vyrabet.Klobouk dolu skorpiku
....... , na to , že před šesti rokama jsem chtěl jedno ereso do sekretáře , tak se to reda zvrhlo .........,a to jsem ještě zachoval kus přírody. Před osmi rokama jsem si totiž koupil kamenické nádobíčko a po vzoru Matyáše Brauna začal běhat po lese , a mlátit do každého kamene co jsem potkal .Naštěstí je u nás kámen tak tvrdej ,že po pár zaseklejch odštěpků , jsem nádobíčko zavřel do skříně , řekl si , že Braun ze mně nebude a začal modelařit.........
Dlouho jsem nešáhl na Škodovky , a když jsem z formy dostal ještě ňákou kastli , tak pod kudlu sní.Amožná na popáté z ní bude ta 2stovka , zatím vypadá nejschopnějš.....snad
Opět hromada parády... Mám drzej dotaz. Dal by se za jakýchkoliv podmídek od tebe exkluzivně získat jeden kus škody 100 ?? Byl to pěknej dobovej doplně k čsad volvům. Bílá podniková stovka s malým logem na dveřích..
Když vidím ty Škodovky,tak v posledním čísle časopisu Automobil 11 je pěkně nafocená raritka,Škoda Garde Turbo Salamander,mohla by to být zajímavá předloha.Vypadá to velice zajímavě.
Mustang ďalšie na škůdky jsme dlouho nešáhli............."kokta" ? Salamander bude ......jednou , i když se rozmýšlím jestli Garde-Rapida neudělat extra než předělávat 130lr
Přílohy
Naposledy upravil Škorpík dne 07 úno 2013, 22:06, celkově upraveno 1