Tak máme doprovodnou dodávku hotovou. Drobné chybičky se samozřejmě najdou, ale jsem s ní spokojený a už se těším na dokončení přívěsu aby byla souprava týmu Vančík motorsport z roku 2018, kdy dělala doprovod mimo jiné Jaromíru Tarabusovi, hotová.
Díky za ohlasy. Dneska jen maličký posun. K přívěsu jsme nakreslili 3d model nových kol a hned je dali do tiskárny. Výsledek není vůbec špatný, jsme s ním naopak moc spokojeni. A aby toho nebylo málo, odskočili jsme si tak trochu do měřítka 1/18 a upravili k obrazu svému darovanou Škodu 130RS. Kola samozřejmě také vlastní 3d tisk.
Emilovo "erska" je krásná , povedla se. Taky bych 130 RS v 1/18 bral, ta mi pořád ještě chybí do sbírky "osmnáctin". Tak ještě jednu v 1/24 a bude to krásná trojička ....a od Emila nechat podepsat
Díky za ohlasy. Ono to ve skutečnosti zas tak vysoké není. Spíše asi opět trochu zafungovalo zkreslení makrem. Jinak probrousit a snížit by to asi nebyl problém, ale nerad bych to honil jak Mat nohy u stolu
Rok 2016 a Míra Jakeš s Marcelou Ehlovou na Citroenu DS3 R5 dokončují Rallye Český Krumlov na třetím místě . A rok 2020 a já je dokončil do své sbírky Model IXO ,decály Karno,měřítko 1:43