Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Pio píše:tojo,tojo...pěkné to má ten kluk,pěkné...
jordan04 píše:Majkí vítám tě do mího buginovýho klubíku. Máš to fajnový
Renda píše:Tý brďo, von ten kluk jeden maskuje i kolíčky!!!!![]()
Taková jemná mechanika Praha, jak říkám, když se musí na něco přidat násilí a hrubá síla
![]()
Zajímavý, jak se to skládá k sobě, ale za to může výrobce stavebnice. Náhodou hezká motokára, protože i přes kapotáž mi to tak připadá. Veliká motokára.
Docela mě teď štve, že šla z domu pryč k jednomu nejmenovanýmu uctívači vozů Porše
Renda píše: ... maskuje i kolíčky!!!!![]()
Taková jemná mechanika ...
Pio píše:zatím dobrý,ale skoro nic nejde vidět....výfuky bomba. A nerozbíhají se trošku přední kola? Nebo mají jen vůli? Nebo se mi třeba jen zdá... Já s kolama bojuji pořád. Už mě tak napadlo že je prostě natvrdo přilepí a budu mít klid. Stejně s tím nejezdím
Renda píše: .... ale on za to nemůže![]()
![]()
![]()
Jenda ti Majku poradí s tím stěračem- volal jsem mu to.
Pio píše:O fotky nejde. Jde o to že je to zespod a ještě zadeklovaný...Už hoď foto na kolách.
Na geometrii kol sem byl upozorněný myslím u Supry a od té doby se s tím snažím pohrát. Ovšen ne vždy to dopadne uplně na 1.
Renda píše: .... a to je oplátka z LaFejly
Renda píše:Jenda doma určo něco najde- vždyť má porčáků plnej domek. Ale kdyby něco nevyšlo a bylo nejhůř, pomůžu ti.
Mám tady nějakej zbytek a na něm ty pantografy .....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků