Myslím že jsem viděl někde na CMK celé sady, nemusíš nic vyrábět...
Dneska jsem pokračoval v úpravách původního motoruz Monstre a vyrobil jsem držáky kabelů (pájená mosaz) spodek rozdělovače (staré světlo) a hrabě sání v základním tvaru... Motor bude mít klasický karbec s filtrem ve tvaru disku...
Dnes jsem se pokusil o ztvárnění karburace, dvoukomorový karburátor jsem na sání umístnil na docela vysoku montáž, doplnil jsem palivové hadice a ještě zbývá dokoncit nějaké ovládání klapek. Ani se mi nechce osazovat nějaký filtr a tak tomu zatím nechávám volný průběh...stejně je to fikce, nevycházím z konkrétního motoru a jen se bavím
Dnes trocha zkoušení, Molotow... tři slabé vrstvy s trochou laku ředěné 2:5 levelingem... Ale je to spíš hliník, chrom je prostě problém... Zejtra na to budu muset šahat, tak se uvi... Trocha úprav masky...
Nakonec ze všeho vyšla docela pěkná barevná kombinace, čelní sklo je na oboustrance než seženu druhý, vnitřní chladič naznačen mřížkou která není vidět, přístrojovka z duralu aby přístroje měly rámečky... Barva je ve skutečnosti hezčí. Na Bůůůůro docela ok...
Tak zas zejtra do fachy.... Ještě jsem stíhal další opravu, lokálně lak, celá kastle leštěna, lokálně chromy, oprava odlomených zrcátek, vyleštěné prosklení a pár drobností...