Dlouho jsem neměl čas na Rézu sáhnout, tak alespoň nějaká foto pro oživení práce Už to konečně vypadá jako auto Pigmenty v reálu tak nekřičí, ale na podvozku je to stejně jedno (nakonec přijde ještě finální nástřik jemným šedým mokrým prachem z Monte, tak se to celé ještě utlumí). Skla docela sedla na místo, mám z nich radost. Pomaličku se blížím k cíli
Díky všem Posledních pár fotek před dokončením. Doděláno křídlo, nakonec jsem použil původní stavebnicové, kde jsem vertikální plošky neodbrušoval a okarbonoval jsem to vše najednou. Když jsem původně zkoušel dělat plošky a plotnu křídla zvlášť, nechtělo si to na sebe dobře sednout. Nakonec v té tmavé ta tloušťka plošek zaniká, takže je to OK. Jako jedna z posledních věcí se řeší 2 elektronické krabičky na "pavoučím sání", ze kterých vystupuje halda drátů. Zatím fotka polotovaru, ten vlepím na místo a drátky budu ohýbat až v motorovém prostoru a nabarvím je také teprve tam. Nakonec nalepím kapotu, zavěsím dveře, přilepím antény, zámky kapot, mírně zapráším a do týdne snad konečně galerka