Renďo, teď ani nevím, páska je z CMK, koupil jsem a ani jsem nekoukal jak se jmenuje, nebo kdo jí vyrábí. Mrknu za chvíli ..... V poho JANE, počítám s tím, stejnak mám do LM co dodělávat, tak nějdy na jaře, ju ?
...sa Ti to pekne rodí Michal. Výfuky ešte dostanú nejaké koncovky, že? Ak by som náhodou ešte niekedy staval placatého "oslíka" Tak asi práve 330-tku, alebo možno 512-tku Short tail.
Lubko určitě, tyto výfuky na fotce vedou vevnitř k zadní části karoserie a na tu se potom z venčí dolepují koncovky ..... tuším, že Ty bys to určitě přepracoval do jednolité trubky výfuku no já se spokojím se stavebnicí, ale jeden detail přecijen poladím, nedám tam koncovky ze stavebnice Určitě 330, nebo 512 postav, od Tebe to bude řacha ! A ještě se jednou tiše přimlovám konkrétně za 512S ....
Stavba: malý posun, momentálně jsem bojoval s nýty a chystám se na urputné sestavení stěrače ....
Tak to jo. To chce klid a nohy v teple kolego No já právě už dlouho přemýšlím i těch nýtkách. Se mi to dost líbí. Je to takový hezký detail,když si toho někdo všimně A leptané stěrače mám taky,ale jsou hodně hluboko v šuplíku
Pěkná buginka Majkí. Stěrače z leptů mám na všechny tři rozdělaný modely ale nějak jsem se k nim nedostal. Čím to asi bude Musíš mi pak poreferovat jak to šlo a na ty nýtky jsem hodně zvědavej
Jj co Ti budu psát ... je to peklo, ale jednou bych chtěl zkusit i ty na drenu, tyčce, nebo jak se tomu říká, zkrátka zapouštěcí, ale to je daleko .... a stěrače jsou leptané, ano, moje první, to je něco Ti povím ....
Jo stěrače z leptů..... mám, teda měl jsem je na Corvette 67 Stingrey Black Rat a po výstavě už je jen jeden Teď mi Ježišek nadělil Porsche 917k s velikým leptaným setem a tam je takový stěrač, že jsem stavbu raději odložil........
Není náhodou JANE tento stěrač podobný jako máš u svojí 917K ? Kdyby se Ti chtělo, klidně sem přihoď fotku jak krabice, tak i sady doplňků. Tuším že vím o jaké Porsche se jedná, taky jsem o něm uvažoval ...... Martini ? .... nezůstal ještě nějaký neupotřebený kousek ježíškovi ....