Kuku píše:Ahojte, no nie že by sa mi to stalo, ale čo robíte okrem nadávania, keď sa vám podarí zababrať už nalakovaný a vyleštený diel sekundovým lepidlom. Nie že by sa mi to stalo na "čumáku", kde je lak SC III, farba Zero. Stopy po prilepenom prste aj s kúskom kože. Jordyho lektvar? Brúsenie a znova farba a lak. Som si istý, že debonder to zožerie až na plast spolu so surfom, farbou a lakom.
Něco podobnýho se mi stalo teď na Lambu. Bylo to ale naštěstí hodně malý a všim jsem si toho hned (nestačilo to ještě naleptat okýnka), takže jsem vzal 3M extra jemnou brusnou pastu a uchošťour a lehhoučkým tlakem a krouživými pohyby jsem to odstranil (a otřel pot z čela).
V běhu:
Experiment
Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,
Experiment
Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,