Fotky spodky asi nikdo nemá. Já se řídím heslem, co nikdo nemá, nemůže ani kritizovat, takže vezmu jako základ to, co vytvořil Tomáš. Ono se to moc lišit nebude.
Jinak jsme začali každý z jiného soudku od klasiky přes tunning po vrak. Plánuješ taky nějakou třeba holčičí úpravu (růžový auto s kytičkama, nad sedadly deštníček atd ) ?
Zní to zajímavě, ale obávám se, že můj styl to nebude. Pár úprav taky chystám, doufám, že trochu v jiném stylu než ostatní, ale neřeknu, heč. Zatím to mám v hlavě, i když včera jsem již provedla první zvěrstvo. No snad to nepokoním, při nejhorším vezmu kladivo a bouračka jak vyšitá
ehm, říkali jste, že jsou povoleny jakékoliv úpravy krom kol? Já jen, že mi z toho leze jakási podivnost. Tam něco přidám, tu uberu.... No asi to nazvu Mercer budoucnosti, či po renovaci
Gedash, seš na tom lépe než já. Dnes se mi povedlo polít si kastli toulenem. Hold nepořádek se nevyplácí. Teď abych sháněl nový model.
Ten můj teď vypadá jako Mercer po srážce s lokomotivou.
Zítra snad dostanu novou stavebnici. Naštěstí se s tím pářu, takže jsem to ještě nedal dokupy, tak snad na druhý pokus. Sláva tedy bude druhý hotový, pak Gedash no a Michal snad až vymaluje ten flek na zdi tak začne jako já znovu.
Mimochodem Gedash, už máš někoho, kdo ho doveze do Plzně ? Určitě někdo z tvého okolí pojede. Já počítám s Tomášem . (jestli mi ho nerozbije, že mám lepšího )