ten rám bys měl ještě dodělat, Tamiya udělala jen část od sedačky dozadu, ale chybí tam vzpěry okolo sloupků, střechy a dvěří, v té době už byl klecový rám povinný ... jinak moc pěkný interier...
Díky ,v interieru je ještě plno kábliků pod palubkou zrovna sem to místo nenafotil dodám ještě fotky interieru až se vrátím z Prahy ... jinak na kastli se taky těším snad si z MPM dovezu barvy a budu hned lakovat ...
Nene , budu lakovat černou na zbarvení eggenberger texaco sierru ... díky šumákovi bych měl mít dekály na texaco z toho marlboro asi sejde druhá sierra uvidím co sní udělám ještě vubec nevím ... ale první by mohla být brzy u konce , jen nic neuspěchat
tak to ju, texaco je taky pěkná. sem myslel, že mám doma fotky okruhovky ale mám jen rally texaco. tak jen pro imspiraci pro tu druhou nakonec jen jedna
Tak sem zpět a hned sem začal dělat , dnes sem se pokoušel dodělat ochranný rám , ale nakonec sem to sundal plastová tyčka je krapet větší , takže rám bude základní a časem jestli dokoupím profily dodělám ... tím pádem je podvozek a interier hotový + přilepný k sobě vrhnul sem se na broušení kastle pak sem stříknul surfacerem po zaschnutí sem vybrousil a nalakoval Ts 14 po pár tenkých vrstvičkách je kastle v první vrstvě zítra dám druhou a následně poslední třetí pak nechám zaschnout a jak dorazí dekály budu hned dekálovat ...
zatim to vypadá dost dobře, mě se to líbí. interiér je parádní , škoda jen toho rámu. nechceš se s tím ještě poprat?? co pásy? budou? a chtěl sem se zeptat, co použiješ za lepty na rychloupínáky kapoty a kufru? kastle už se taky začíná rýsovat, takže už se těším na další postup
Díky moc , s rámem bych se klidně popral ale bez profilů to pujde težko teda bez určitý míry mám jen 0,5 a v praze sem koukal na 0,3 a myslel sem, že sirka má větší ted blbec zjištuju že to bylo ono až dokoupím profily dodělám jinak by to s těma nevypadalo tlustejma nebylo pěkný pásy by měly přibýt ale taky časem , ty zámky na kapotáže budu obědnávat teprve a ještě jaký to nevím s tím mi doufám pomůže madish