Haha, dělal sem si srandu, tu rozstřelenou kastlu ti věnuju klidně zadara... ale protože jsem měl doma jednu starou deltu, tak jsem hodil kastlu z ní do louhu a udělám ji znova.
Podvozek s interiérem k té rozfláknuté Deltě mám (ležel v té době na druhém konci stolu a nechtělo se mi zvedat, proto zůstal ušetřen). A ten se mi povedl , aspoň myslím teda. Takže udělám jen novou kastli a postavím to na to.
1.) Tobě můžu věnovat tu rozmlácenou kastli a původní podvozek z Delty, kterou jsem stavěl kdysi, ale je to všechno zralý na to utopit to v louhu a modlit se za výsledek... a z předchozích zkušeností vím, že odlepit světla apod. bude hodně velký boj.
2.) přihlásím to na Tvrďáka roku na Modellbrnu bo jak se ta soutěž jmenuje a tam se to pokusím zahodit co nejdál a budu doufat, že mi to nějaký "dobrák" nepřinese zpět
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum
A víš čím to je Koudy? Pokrokem! U nás v civilizaci totiž technologie vítězí nad hrubou silou! A na to tvý bojový umění mám pana Devítku co má spoustu malejch kamarádů co uměj setsaframentsky rychle utíkat.
Naposledy upravil Jirka Pokorný dne 04 čer 2008, 05:35, celkově upraveno 1
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Tak jsem začal dělat na nové kastli. Nakonec jsem koupil novou Deltu (tentokrát Repsol) a použil novou kastli. Jestli se někdy budu nudit, zkusím opravit tu rozbitou a pak přijde na řadu i verze Repsol (asi jedno z nejhezčích zbarvení Lancií). Takže teď pár fotek skoro hotového interiéru a sníženého podvozku... na kastli se musím udělat úpravy, odřezat pár zbytečností, udělat pár šroubů a hlavně chystám jedno malé překvapení
Přílohy
to turbo32: tato Delta je od Hasegawy... dekály Martini jsou od S27, Repsol bohužel nikdo nedělá, řešení je nastříkat ty plochy a zbytek udělat dekálama...