Rendo, nebraň se tomu, jsou to atraktivní auta, navíc v atraktivních obtiskových verzích a to ať už rovnou od výrobce, nebo s aftermarket obtisky. Mě by lákala různá zbarvení Toyoty, ale ten kit není zrovna oddychovka, tak asi zůstane jen u Mustanga.
Máro, ano dostavět, ale v zásadě jsou dvě cesty a obě obsahují "kousnout se" Kousnout se a vše, co nebude vidět, neřešit a nechat na dílech propadliny a celkovou bídu. Nebo kousnout se a všechny díly dát do pucu, vytmelit a obrousit. Teď se k tomu stejně asi dva týdny nedostanu, tak bude čas rozmýšlet.
Ahoj ahoj, jen se tady trošku připomenu, že ještě taky žiju a občas i stavím
Snažím se dokopat do cíle NASCARa. Nakonec jsem zvolil variantu žáves pro věci, které nebudou vidět. Jen jsem to naházel do barev, neřešil propadliny. Ani tak to není sranda - z návodu často neplyne, kam se co a jak připojuje (hadice chlazení), chybí instrukce k barvení, nebo jsou zcela chybné (dle fotek), v některých pasážích chybí dírky a čepy pro spojení dílů, takže trefit geometrii dá zabrat. Podvozková deska je zkroucená, navíc jsem jí musel vykoupat v brzdovce, první leskej lak bylo všechno blbě
Takže fotky - přední třetina rámu s motorem hotovo, zbývá tam navléknout svody a výfuk, to ale budu dělat až po finálním nasazení na podvozkovou plochu, protože výfuk budu osazovat 3D tištěnou dutou koncovkou. Stavebnice totiž má koncovku výfuku odlitou v kuse s prahem a jen naznačenou, což jsem hned na úvod odvrtal. Zadní dvě třetiny rámu s nádrží a zadním zavěšením také hotovo. Nebudu to zatím spojovat, musím do toho teď vestavět interiér. Jo a interiér - ve stavebnici zcela chybí palubní deska a panel s ovládacími prvky. To jsem se nějak snažil zjistit, co to má znamenat a co fotka, to jiný interiér - auta se totiž dost liší závod od závodu, navíc existují ještě showcary se zjednodušeným interiérem, takže jsem se furt dokola motal v hledání a zoufalství z toho, jak ten interiér má teda vypadat. Nakonec jsem to nějak rozmyslel, rozhodl a teď to postavit... Práce ještě kupa, ale začíná to dostávat tvar. Je to často dost trápení, ale výsledkem bude ne zcela obvyklá stavba a snad přijde i ta finální radost
Co jsem probíral s Amíkama na FB skupině, tak v později vydaných verzích už ta palubka je, já jsem holt chtěl tu vítěznou verzi ze sezony 2022 a to byl jeden z prvních vydaných kitů výrobce. Fakt je to nedotaženej kit. Snaha dobrá, provedení bohužel nic moc.
Ahoj, tak zase po měsíci dávám nějaký postup. Konec léta byl náročný, ale teď to vypadá, že jsem chytil slinu a konečně to dotáhnu, tenhle víkend jsem udělal docela kus práce v interiéru. V zásadě bych řekl, že je vydrátováno. Od minule tedy provedeno: vyrobené a vsazené palivové trubky, vyrobený a osazený telemetry box (bílá krabice na podlaze), vyrobený mechanismus a táhlo řazení (stavebnice obsahuje jen páku), kabelový svazek a natahané dráty od video transmiteru. Humpolácké zakončení kabelů a trubek vpředu neřeším, to bude utopené pod palubkou a nebude tam vidět. Aktuální fáze je výroba "polštářů" na trubky rámu, pracuju na sedačce (tmelení hrozných propadlin) a hasícím systému - láhve jsou v autě upevněné takovou konstrukcí, která je ve stavebnici naznačená jen plným plastem, takže odvrtat. Pak bude následovat palubka a volant. No a celkové dopasování rámu, to bude určitě boj.
Z hlediska ingotu je to super, z hlediska úbytku v kitníku už tolik ne, protože bys měl vymlasknutý aspoň dvě pěkný relýčka ale chápu tě , modelaření nemá racionální logiku
Bych si něco našel i na rally autě Když jsem byl fakt zoufalej z toho Mustanga, tak jsem probíral kitník, co si dát za jednoduchou, přímočarou stavbu, prakticky z krabice... Vytáhl jsem Lancer EX 2000 od Gawy s tím, že nebudu nic dohledávat. No, jenže pak jsem našel fotky renovovaného auta přímo z toho Finska 1982 na Girardu a už jsem zase v tom... Hadičky, drátky, přepínače... Já to prostě neumím jednoduše