O víkendu mi domů přibyla třetí zmenšenina člověka (=dítě ), takže na zmenšeniny aut není skoro energie, ale snažím se udržet ve formě alespoň drobnou činností každý den. Takže 4-5 dekálů za večer a do konce týdne bude hotovo
Připojuju se ke gratulacím ke zmenšenině člověka/prckovi. Kluk nebo holka, jestli se můžu zeptat? Já mám doma 3 zmenšeniny člověka (krásnej termín - asi to začnu používat ). Jinak model zatím vypadá supr, jen tak dál.
Tak dekálovačka a retuše hotové. Poprvé jsem dělal komplet odtisky od Jindry a po první chvilce nezvyku musím jen chválit. Nejméně dvě předchozí stavebnice, co jsem dělal, tak obtisky plavaly po podkladu ještě i při aplikaci Micro Solu, zatímco Reji dobře lepí hned při vysušení vody. Na to jsem si musel zvyknout, ale jinak paráda, obtisky jsou pevné, ale zároveň stále dobře tvarovatelné, prostě Jindro Pod bílý obtisk se startovním číslem jsem podlepil obdélník z bílého obtiskového papíru, aby se snížilo prosvítání barevných pruhů pod ním. Ještě musím podle dekálů vymaskovat a fouknout zadní nárazník a "karosařina" je připravená na lak.
Tak zase přidávám menší postup - v interiéru mám komplet "vydrátováno" a budu přesouvat pozornost k palubce a sedačkám. Palubku doplním o nějaké ty páčky a čudlíky, v zásobách mám tohohle materiálu dost. Co se týká sedaček - mám tu připravenou textured black od Zero, ale na upozornění a došel jsem k tomu i sám, by to chtělo světlejší odstín. Chtěl jsem objednat textured charkoal, ale na Spotu zrovna nebyla dostupná, abych jí přihodil k objednávce, kterou jsem dělal. Dá se to texturované něčím přiředit, aby se odstín trochu zesvětlil? Na spodku mám seskládané přední zavěšení (abych ho pak mohl zakrýt šusplechem ), díly zadního jsou zatím jen v barvě, po washi a dry brushi to poskládám a bude na spodku také v zásadě hotovo. Finální lak kastle budu asi další krok, včera jsem čistil a servisoval bouchačku, abych se mohl v pohodě pustit do lakování.