Surf odhalil menší nedokonalosti na světlech, tak je jemně poladím. V mezičase pracuju na interiéru. Nové přední sedačky Bride od Hobby Design, stříklé červenou textured barvou. Záda budou lesklé černé a na polstrování dostane ještě obtisky Bride, které jsem si nakreslil a nechal vytisknout. Zbytek interiéru je v kombinacích černé s šedou, zkusil jsem i nějaké stínování + wash. Místo koberce je také použitá barva Charcoal textured od Zera. Koberec není moc hrubý a má přesně ten odstín, jaký jsem chtěl. Příště pár designových doplňků na kastli
Trochu jsem popojel, Máro měl bys také Dal jsem dohromady interiér, vyměnil a i přidal pár dílů: Sériové pásy (nechtělo se mi dělat se čtyřbody, stejně spousta upravených aut má sériové pásy), soustružená hlavice řadičky od HD, sedačky Bride Vios také HD, pedály původně Nissan 350Z, volant Sparco od USCP (ta sada je fakt vynikající)
Ty typce jsou odlitky Márových tapců - udělal jsem formy. Jestli myslíš tu "látku", tak to je obtisk, který jsem si namaloval podle reálných látek od výrobce Bride, který dělá sedačky a tuněři tím potahují kde co v interiéru
Hoši díky, trochu jsem pokročil a dodělal jsem světla a zapracoval na úpravách bodykitu. Nástavce prahů a zadního nárazníku už nějakou dobu mám, teď jsem konečně dobrousil i to přední profilované lízátko. Brzdové třměny mám od Scaleproduction, leptané kotouče také, ale původní plán použít stejně velké brzdiče na obě nápravy není hezký, tak šoupnu dozadu brzdiče původně z R34, které velikostně budou lepší, jen je nastříkat