Teď si právě s tím slícováním hraju. Spára není ideální. Musím zabrousit ty dosedací plošky pro zadní nárazník a ty schodky tam taky vidím. Vše perfektně dolícuju ještě před stříkáním a lepením
Máš koukám zajetý úplně jiný postup. Já co jde, tak slepím před surfem a celou kastli kompletně přebrousím 400 pod vodou. Jakýkoliv schůdek na spáře při broušení laku průser.
Tak jsem přehodnotil můj postup a dám na vás Všechny díly jsem nejdříve jednotlivě nastříkal šedým surfem. Spasovani na sucho dopadlo tak, jak můžete vidět dole na fotkách. Ještě zabrousím pár vrypů a hranek a pak všechno slepím. Plán je takový, že po slepení bych měl kastli pouze barevně sladit bílým surfem a hned za mokra na to barvu, tak snad se podaří
Pomalu, ale jistě pokračuji Bohužel mi po 2 vrstvách došel bílý surf, tak jsem nakone objednal na zkoušku růžový jsem zvědav, jak kryje. Než bude venku počasí na stříkání, tak postupně karbonuji, což mi jde velmi pomalu! Obtisky od Studia27 vyžadují hodně vodičky Mr. mark softer, ale na druhou stranu jsou hodně pevné a snesou hodně A jelikož nebyl skladem TS-13, vzal jsem Super clear od GSI s UV filtrem. Snad to bude s obtisky kompatibilní