Jo na to už sem přišel že větší plochy sprejem a s malinkýma detailama si vyhrat štětcem. Na příštím modelu což bude asi mitsubishi gto twin turbo, už to bude lepší snad.
Tak sem dal na podvozek kola, ted strikam kastly surfacerem, a když sem ji strikal tak mi tam sakra zustala kapka vody vzadu tak snad az to zaschne tak to půjde prebrousit.
Pokud na kastli dělám cokoliv s vodou ( brousím nebo meju ) a nenechávám to do druhěho dne, vždy jí přesuším fénem. Kolikrát zůstane kapička ve spáře a není vůbec vidět. Fén je prostě jistota ... a spodek skoro vždy v barvě karoserie ( pokud není nějakým kutilem nastříkán gumoasfaltem ), na skutečném autě je to jeden kus, stejně jako vnitřek motorového prostoru a vnitřek interiéru po odstrojení.
Ty stečeniny surfu jsou dost velký, bublinky na nárazníku se mi nelíbí, taky máš docela křivý rytí, třeba na mrkačkách, na dveřích bych rytí znovu projel, protože ti ho zalil surf. Máš ho moc, asi daň za sprej.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Můžeš porovnat vrstvu surfu např. ve vedlejším téma mé Liberty, kdy jsem si na kastli nastříkal surf jen lehce (pistolí) a na broušená místa. Tohle stačí, na toto půjde už jen bílý primer.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Pokud sprej, tak lehce a z větší dálky, zkoušel jsem to, nebylo to špatný, ale pistoli nenahradíš. Rytí máš dost tlustý, chce to úzký rydlo, já mám na fotce výše vidět to své- zlom žiletkovky v násadce, ryje se s tím perfektně a zůstává je tenoučká spára.
Jo to bude ale oproti včerejšku o dost lepší ale musím se pořádně naučit to rytí, zítra to připravím na barvu tak sem dám pak fotky kolem dokola jestli něco někdo najde za chyby.
Víš co, ber to tak, že surf je tmel, pokud nepřerýváš, tak není nutnej. Vždy platí, čím lepší povrch, tím méně stačí surfu. Proto ho dávám jen kolem spár a max tam, kde jsem brousil hodně a byly by vidět škrábance. A lehce, na fotce je vidět, že tam máš tunu surfu a vlastně jsi vyhodil peníze do luftu, protože tohle musíš obrousit. Na tohle já používám primer ve spreji od Tamky, výborná věc. Je bílý a perfektně připraví povrch. A perfektně se slívá.
Teď trošku nechápu, používám tohle a na tom jr napsáno surfacer i primer, tak jaky je mezi tim rozdíl? Ty máš každé zvlášť? S dělám to podle videa co sem našel na YouTube, tamto typek strikal sprejema. timhle dve vrstvy a pak barvil.