Díky, ale ta moje snad ani neví jak Martini chutná... Ono to ale u nás na mé svátky a Vánoce chodí jinak - já objednávám a zbytek nechávám na ni. To abych nedostal nějaký šméčko.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Dnes jsem dělal nějaký úpravy na karoserii- vyvrtání všech míst, kam přijdou síťky, zeslabení stěn a nalepení pásky na hranu nárazníku. Jinak tenhle stříbrnej plast je peklo- dost blbě se na tom něco hledá.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Ta dira na zadnim blatniku, co si otevrel, by asi mela zustat zavrena. Alespon podle fotek to tak vypada. Mrkni na tu fotku, co mas na zacatku tematu. Taky jsem na to koukal, kdyz jsem ho rozdelal, ale nakonec jsem to nechal, jak je to v krabicce. I fotky z muzea Porsche to ukazuji jako zaslepenou a zabarvenou mrizku/sitku. A davej pozor na propadliny na bocich drzaku kridla, jsou na obou stranach.
Může tam být síťka, mám fotku, kde je nádherně vidět, zblízka. Je hodně jemná, tam dám z pytlíku od Liptonu. O těch propadlinách vím, jsou i na střeše.
Příjemně nabuzen a nakopnut po Zdicích, jsem si po týdnu flákání sedl k modelaření... Barva z Jordyho lakovny je přesně ta pravá, má jemňoučký pigment a krásně kryje. Taky jsem si připravil buggynu. No a přikoupil jsem mu brášku, takže je pojedu společně.
Přílohy