Baryku, já taky jedu na čumendu a nemám šanci na bednu, ale když tam bude pět modelů autíčkářů jako v Brně, budou se nám technikáři dále smát, že jenom píšem a očumujem to jejich bláto.
Velký auta (Alfa GTV, Jeep Grand Cherokee) beru příští tejden do Plzně, ale sou to postarší kousky a na bednu určitě šanci nemaj, jako cokoliv mýho, to by musely bejt jediný Snad tam nebudou pro ostudu Loni bylo v civilních vozech 6 modelů, muj byl ten "největší" kterej nebyl skoro ani vidět (Zetor H0). Snad bude letos víc autíček.
V Brně těch aut opravdu moc nebylo oproti technice (celej stůl na dlouhej straně). Asi je technikářů víc no. Taky se teď nějaký technice věnuju, ale nejradši mam kolovou, takže vlastně taky auta. Postavit bojovku jen z krabičky do fáze barvy před patinou je mnohen snazší než do stejnýho stavu postavit velký auto z krabice. A hlavně bojovka neni lesklá a matnej lak je hodně milosrdnej k nekvalitě nástřiku. To lesk je prevít a nic neodpustí.
Sorry za OT, ale když se to trochu nakouslo
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Je to opravdu pěkné. Jen bych měl jeden dotaz. Na dílu se zadním sklem máš část mřížek nad motorem a druhá část je na kastli. Jak na sebe navazují? Já u Koeniga mám docela problém s napojením, moc to nesedí.
Pěkné, moc pěkné. Jedeš jak na dostihách. Já jsem se poslední dobou pral s lemy na discích kol a s pruhy na krytu sání do motoru. Že bychom si udělali takový Ferrari Parking na E-Dayi?
Bohužel z toho nic nebude.V Plzni jsem ještě ani nebyl a na E-day mam tu svatbu Ale trochu jsem toho zneužil a objednal si další drobnosti k modelům, s odůvodněním u skoromanželky, že na E-DAYi nebudu moct utrácet . ps.:Nechystá se někdo 13 a 14 září na mácháč na škůdky?