Po více než měsíci jsem si našel dva večery na modelařinu. Hrubá stavba hotová, zbývá pár finálních retuší a detalování - lepty, anténa, šroubky a tak. A pak hurá do vitríny, kterou nikdy neopustí
Přílohy
Naposledy upravil zajic dne 17 srp 2020, 07:05, celkově upraveno 1
Pánové díky. Chyb tam je jak máku, hlavně ve finále, na malých fotkách z mobilu ale nejsou vidět. Dnes jdu dorazit nějaké drobnosti, abych si to mohl v hlavě uzavřít, ale rozhodně jsem v tomto případě kvalitativně nepřekonal předchozí stavbu Datsuna. Jdu tedy Poršáka doladit, pak tu mám dva rozestavené kousky "na trénink" a pak mám v hlavě projekt, kterému bych chtěl zase dát maximum a postupně se zkusit zbavovat chyb, které přišly při této stavbě. Nějak více to rozepíšu pak v galerii. Holt byla změna technologie, musím se s tím naučit lépe.
Je to nalepené, horkotěžko jsem to připasoval dole u světel, kde ta fuka byla daleko horší. A když jsem připasoval spodek, vyskočilo mi to nahoře toho jsem si nevšiml. Spodek jsem opatrně brousil, ale na tom vršku jsem se bál víc, aby mi nepraskl lak, nebo něco.