Tak hlásím postup. Oprava střechy se zdařila, nebude to top, ale bude to koukatelný. Udělal začal jsem dolepovat drobnosti na kastli, natřel zevnitř černou a fouknul jsem si sedačku a tapecy. Snažil jsem se znázornit tu texturu kostičkovanýho vzoru nastříkáním šedý přes síťku. Nevím, jak moc je to na foto vidět, ale v reálu spokojenost
jj, super stavba, moc rád vás tu všechny pozoruji a "nasávám" info Nevidím na fotce texturu, ale jak říkáš - důležitější je reál a vlastní pocit Zkouším Zero Paints texturu na sedačky, ale výsledek zatím velká "0" Tryska 0,2 je asi malá. Zkusím 0,4mm Spáry se mi líbí - hodně to pozvedne "look"
„Všechno nakonec dobře dopadne. Pokud to dobře nedopadlo, znamená to, že ještě není konec.“ (Nachman, 18/19stol.)
Díky Přidávám víc ostrou fotku z mobilu, snad je ta struktura už vidět? Nenuťte mě tahat foťák, dávat to do pc a postovat Dnešní postup - dekály na sedačku a palubku, pak piplačka se zámky kapot (nic neuletělo, ale měl jsem strach do posledního šroubku ) a přilepeno zadní křídlo.