Renda píše:No, myslím, že je to názor většiny. Na tomto bylo totiž to fórum založený. A to nekecám.
Akorát si hoši neuvědomují, co napíšou, tak se dá přečíst.
Stránky PADDOCK FORUM (http://forum.paddockmag.com/) vznikly na úplně jiném principu a z naprosto jiných důvodů, než které uvádíš. Nebudu je zde vysvětlovat nebo obhajovat. Opravdu se jedná o "uzavřenou" společnost, což má své důvody a je to rozhodnutí zakládajících členů, opět nebudu zdůvodňovat ani obhajovat. Částečná diskuse o vzniku PADDOCKU proběhla i na tomto foru, forum jako takové vzniklo během vánoc 2011, tzn. 4 měsíce předtím, než ty jsi se vůbec poprvé registroval na MF. Troufnu si říct, že o této problematice tedy nevíš vůbec nic, tak se na toto téma prosím dál nevyjadřuj!
Hoši si moc dobře uvědomují, že co napíšou, dá se přečíst! Tak je totiž forum nastavené z jistých důvodů, některá témata jsou veřejná celému světu, jiná jsou určená jen pro členy, tzn. bez přihlášení nejdou tyto sekce ani vidět. Takže sorry, ale nic nového jsi neobjevil, ani jsi nás nepřekvapil něčím, co bychom sami nevěděli.
Renda píše:napsal mi to v SZ sám zakladatel...
Vzhledem k tomu, že forum a jeho strukturu jsem fyzicky založil já, budu reagovat i na výše uvedenou citaci. Jedinnou komunikaci, kterou jsem s tebou vedl byla na téma prodeje FXX od Tamky. Chtěl jsi model - dostal jsi model, obchod skončil. Nikdy jsem tě neviděl, neznám tě a budu s tebou řešit Paddock? Bez urážky, ale možná bys mě i ostatním mohl objasnit, proč si vymýšlíš a snažíš se Paddock poškodit.
Renda píše:A to, co Majkl napsal v poslední větě je pravda pravdoucí: "Opovrhovat jinými co to tak dobře neumí je ubohost a malost namyšlenců ......."
Pokud vím, členové Paddocku fungují i na MF (namátkou Sete, Beaver, Matwej, Dekon Begi, Dale a další) a nikdo jim to za zlé nemá, dokonce ani BANy na Paddocku nedostávají - překvapen? Pokud vím, např. Dekon zde hodně přispívá, jak radama, tak fotkama - je toto chování elity z VIP fora? Zkus si na to odpovědět sám...
Renda píše:Tak jo- ještě jednou k tomu Paddocku- protože se mi pár lidí ozvalo, že to nemohou najít, tak jsem si k tomu sedl a mohu říci, že cenzor zasáhl dobře a obratně- je to vymazaný, ani já to nemohu najít, dobrá, jsem za blba asi já, ale svůj názor na určitý lidi nezměním. Spíše to ukazuje na to, že někteří lidi jsou i v tak bezvýznamným oboru ochotni jít za hranici slušnosti a férovosti.
Nezlob se na mě, ale použiju Ronova slova - ty seš fakt hňup

A důkaz, že jsi hňup? Ten je stále zde: http://forum.paddockmag.com/viewtopic.p ... 7&start=30 Máš ještě nějaký další vymyšlený důkaz, že na Paddocku řádí cenzura?
Víc se k tomu nemám potřebu vyjadřovat, ať si každý udělá obrázek o Reného příspěvcích (a o něm samotném) sám.
A pokud budete dál navštěvovat Paddock, budeme rádi. Stejně tak my sledujem stavby na MF a dalších desítkách fór...
Buenos
Koudy
P.S: zakladateli tématu a všem, které to nezajímá se omlouvám za OT
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Paddock forum