Díkes, no to já vůbec nevím kdy ho dokončím... Asi se to dozvíte...
Další postup, mosaz... Vyrobil jsem konzolu spojující střed auta nad motorem která bude držet panty kapoty. Postupoval jsem podobně jak u Bennyho tak i u Alfy a dalších, no tam byl spoj jednotlivých chlopní lepený, na Birkinovi plánuju výrobu kapot z mosazného plechu 0,3mm a chlopně budou pájené... Práce je to zdlouhavá a poměrně náročná na přesnost, výsledek pak není skoro vidět. Dál pokračuju v drobných detailech interiéru a asi se budu pomalu chystat i na výrobu přístrojovky...
NAMOR píše:Parádní práce na detailech. Kde všude bereš podklady pro tak složitou stavbu?
Díkes, materiály sháním docela dlouho než se pustím do stavby, spousty fotek a informací na různých forech. No a když nefim, popustím uzdu fantazii
Tak abych to stihnul dodělat aspoň na Kance, trochu posun v patině dílů a dilema jestli vyrobit novou nebo použít původní přístrojovku... Tvarově upravenou a hodně zmenšenou přístrojovku jsem osadil rámečky přístrojů a jen budu doufat, že se mě tam vejde i sloupek řízení....no měl by
Marku , Milanko díky, rámečky jsou duralové od kamaráda soustružníka který mě vidí ve dveřích a už nadává co zas chci Dneska jen drobné detaily... Pokusil jsem se vyrobit z mosazi držáky napinaku čumáku ale tři mi praskly, tak to budu muset vymyslet jinak. Dále další přístroj v modré barvě dle předlohy a nějaký další vypínače, ventil oleje a nová řadička, originální balda byla nepoužitelná, dale hotové pedály a zaklad třmenu držáku sloupku řízení...
Přidávám další dílek.... Vyrobil jsem koženou ochranu ale vyšla mě z toho dřevěná... Tak jsem se ráno vzmužil...a nějak mě z toho vyšla kůže , ve skutečnosti je to daleko tmavší...
Pánoé díky, přidávám výrobu přezek 3x4mm na řemeny kapoty, konečně jsem dořezal všechny segmenty panů a pomaloučku dumám nad samotnou kapotou... Jo a dnes jsem taky začal s výrobou raznic a větrací prolysy, kdo ví jestli to bude k něčemu...
Trochu minipostupu, levá bočnice nová...nelíbila se mi moc velká díra kolem svodu, dál pájení spodních lemů, detailu domku řízení a výroba bočních výdůtí před magnety..., vše pájeno a jen začištěno...
První část pantů zdárně za mnou, málem jsem na to dupnul.... je velmi obtížné pájet 4mm sekce a neprohřát sousední... Líc načisto, rub až to bude komplet.