Konečně jsi se dokopal k tomu něco dělat. Jsi chtěl určitě napsat. To je samá radost doma, tomu sice rozumim, ale na druhou stranu jsem rád, že za ty dva roky uvidím aspoň jeden model od tebe. Dobrý to je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil Hanz.77 dne 14 dub 2020, 00:21, celkově upraveno 1
Ještě jednou díky. Hanzi, jako taky bych radši viděl víc práce za mnou, ale na druhou stranu prostě malej bude malej jen jednou a pořád je to o kompromisu. Díky koronaviru jsem už měsíc na home office a mám víc volnýho času a daleko víc času tím pádem modelařím. No dost keců, pokračování: začal jsem strojit a zase brzo skončil. Kápnul jsem si rozpouštědlový lepidlo na střechu takže vymaskováno celý bílý pole střechy, srovnán kráter a přebroušeno. Snad hned zítra fouknu bílou. Pak strhnu masku přes kulatý logo a zalakuju s tím, abych tam neměl díru. Schod u přechodu na červený pruh přebrousím a na druhé straně je hrana, takže oprava snad nebude tak složitá. Jen to prostě nakrkne a zdrží..
Jo a drobná rada... neřeď to levelingem, ale obyč modrým ředidlem. Opravoval jsem takto kousek laku na 996 a zvedala se mi barva na okraji opravovaného místa. S modrým ředidlem všechno v pohodě
Díky za rady, aplikoval jsem je na model a zatím dobrý. Akorát teda nemám modrý ředidlo, použil jsem Lacquer thinner od Tamky. Fouknul jsem to bílou a rovnou i zalakoval. Posunul jsem si masky, abych mohl při broušení srovnat hranu. Snad to neposeru.. No a jakž takž jsem dodělal podvozek, chybí mi dodělat brzdy a přilepit výfuk, ten asi dám až po secvaknutí.